KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’tan Sosyalfest İcra Kurulu Üyeleri ve Akademik Personele Teşekkür Belgesi
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde 2-3 Mart’ta gerçekleşen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’in gerçekleşmesinde görev alan İcra Kurulu Üyeleri ve akademik personele teşekkür belgeleri verildi.

 

Karabük Üniversitesinde yenilikçi ve sorun çözme odaklı yaklaşımlar içeren sosyal model tasarım yarışmaları, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yaparak toplumsal sorunların çözümüne olan ilginin artırılması ve Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesi vizyonu doğrultusunda 2-3 Mart 2024’te Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’in gerçekleşmesinde görev alan İcra Kurulu Üyeleri ve akademik personele Karabük Üniversitesi Senato odasında düzenlenen program ile teşekkür belgeleri verildi.

Programda konuşan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Sosyal Bilimler Festivalimizi Sosyalfest’i büyük bir başarıyla tamamladık. Çalışmanın başlangıcından bugününe göstermiş olduğumuz performansa baktığımızda hakikaten üstün bir başarı ile bu programı gerçekleştirdiğimizi görüyoruz. Katılım konusunda 100 bine yakın büyük bir katılım olduğunu görüyoruz sahada. 400 stant etkinliği, 123 sosyal etkinlik, ortaokul, lise ve üniversite yarışma stantları ile maaşallah muhteşem bir organizasyon oldu. Halk da son derece memnundu, öğrenciler de son derece memnundu ve son derece güzel bir tablo ile Sosyalfestimizi tamamlamış olduk. Bu başarının kazanılmasında gerçekten sizlerin çok büyük katkılarınız var. Her birinize ayrı ayrı tek tek teşekkür ediyorum. Müthiş bir emek verdiniz, müthiş bir gayret gösterdiniz, çaba sarf ettiniz, bu çabayı kutluyorum. Biz üniversite olarak gerçekten aynı amaç ve hedef doğrultusunda bir araya geldiğimizde, birlikte çalıştığımızda ne kadar büyük başarılar kazanacağımızı burada görmüş ve ispatlamış olduk” dedi.

Konuşmanın ardından KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık tarafından Sosyalfest İcra Kurulu Üyeleri Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm,  İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersin Müezzinoğlu Doç. Dr. Lisansüstü Enstitü Müdürü Zeynep Özcan, Sosyalfest Koordinatörü Sosyal Bilimler MYO Müdürü Dr. Gökhan Oruç Önalan, Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğr. Gör. Hüseyin Kurt, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Sosyalfest İcra Kurulu Başkan Vekili Özcan Büyükgenç, Kurumsal İletişim Koordinatörü Arş. Gör. Fatma Sena Yaman, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Musa Ak, İşletme Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Feyzullah Esad Şekkeli, Teknoloji Transfer Ofisi Mühendis Öğr. Gör. Yılmaz Olcay, Karabük Üniversitesi Rektörlüğü Bilgisayar İşletmeni Duygu Ersöz ile İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulcebbar Kavak, Safranbolu Fethi Toker G.S.T.F Dekanı Prof. Dr. Anıl Ertok, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram, Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Avni Kırmacı, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yörür, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Düğenci, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Kayfeci, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhittin Kapanşahin, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müslüm Kuzu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahir Kahraman, Demir Çelik Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Recep Demirsöz, Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Numan Bahadır Kayışoğlu, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Polat, TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hasan Gökkaya, Eskipazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tülay Ekemen Keskin, Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yasin Kanbur, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Düha Коç, Safranbolu Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Fatma Erten, İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Karakaya, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Özdemir, Cengiz Aytmatov Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Cıldız İsmailova, Karabük Teknokent Genel Müdürü Rektör Danışmanı Doç. Dr. Muhammet Tahir Güneşer, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Nihat Yılmaz, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Ebubekir Işık, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Sema Noyan, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Terzi, Eskipazar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Görevlisi Ömer Çölova, Cengiz Aytmatov Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Deva Özder, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Hamza Yetik, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Hikmet Boydak teşekkür belgelerini KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’tan aldı.

Program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.