KBÜ ile Memur-Sen Arasında Sosyalfest Kurumsal Paydaş Protokolü
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Türkiye Yüzyılı için harekete geç, Sosyalfest ile gelişime öncülük et” sloganıyla Karabük Üniversitesinde Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında kurumsal paydaş görüşmelerine devam ediyor.

Bu kapsamda Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ziyaret etti.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Sosyalfest”in önemine ve bu etkinliğin üniversite ile Memur-Sen arasındaki iş birliğini güçlendireceğine dikkati çekerek, “Sosyalfest”in sadece üniversitenin değil tüm toplumun sosyal bilimlere olan ilgisini artırmayı hedeflediğini dile getirdi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise üniversite ile yapılan bu iş birliğinin sosyal bilimlere olan ilgiyi artıracağını belirterek, gençlerin sosyal bilimlere olan ilgisini artırmak ve Türkiye’nin sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlamak için bu tür etkinliklere destek vermekten mutluluk duyduklarına değindi.

Yapılan Sosyalfest kurumsal paydaş görüşmesinde ise Karabük Üniversitesi ile Memur-Sen arasında Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, Sosyalfest üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

Görüşmenin ardından KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile Sosyalfest Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü imzaladı.

Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü kapsamında Memur-Sen, Sosyalfest’e uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, malî ve finansman desteği başlıklarının en az iki ya da üçünde destek verecek.

Görüşme, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.