“Sosyalfest” Karabük ve İlçelerinde Tanıtılmaya Devam Ediyor
Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde 2-3 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenecek Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’in tanıtım ve bilgilendirme toplantıları, Karabük Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi, Karabük Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, Yenice MYO ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskipazar MYO ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Açı Koleji ve Karabük Mehmet Mescier Özel Eğitim Uygulama Okulunda gerçekleştirildi.

 

“Türkiye Yüzyılı için harekete geç, Sosyalfest ile gelişime öncülük et” sloganıyla Karabük Üniversitesinde Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’in Bilgilendirme Toplantısı, Karabük Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi, Karabük Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, Yenice MYO ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskipazar MYO ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Açı Koleji ve Karabük Mehmet Mescier Özel Eğitim Uygulama Okulunda gerçekleştirildi.

Bu kapsamda, öğrencilere etkinliğin detayları, içeriği ve nasıl katılım sağlayabilecekleri hakkında bilgi vermek üzere bilgilendirme toplantıları düzenlenerek Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Zeynep Özcan, Eskipazar MYO Müdürü Prof. Dr. Tülay Ekemen Keskin, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Polat, Doç. Dr. Ersin Müezzinoğlu ile TTO’da görevli Mühendis Yılmaz Olcay tarafından sunum yapıldı.

Üniversite, lise ve ortaokul düzeyinde yarışmaların düzenleneceği “Sosyalfest”in tanıtımı amacıyla festival kapsamında yapılacak çalışmalar, etkinlikler ve programlar hakkında akademisyen ve öğrencilere bilgilendirmeler yapıldı. Tanıtım ve bilgilendirme toplantılarında öğrenciler projeleriyle “Sosyalfest” yarışmalarına ve etkinliklerine davet edildi.

Sosyalfest Bilgilendirme Toplantılarına katılan öğrenciler, etkinlikle ilgili merak ettikleri sorulara yanıt buldu.